Op de tast in Maassluis

Maak kunst & cultuur toegankelijk!

Wat als je weinig tot niets kunt zien of niets kunt horen? Dan ben je afhankelijk van de zintuigen die wél voor je werken. Al snel ga je dan op de tast door het leven…

header op de tast door Maassluis Mikxs

Beleven is voor iedereen

Maar op de tast is zo veel meer dan alleen aftasten. Écht op de tast is beleven, aanvoelen, interpreteren en verwerken. Op een manier die voor jou het beste werkt.

Tijdens Op de tast in het douanehuisje nemen we je een maand lang mee door kunst- en cultuurbeleving voor, door en met doven, slechthorenden, blinden en slechtzienden. Want wij maken kunst en cultuur in Nederland graag toegankelijk!

De voorbereidingen zijn in volle gang!

Achter de schermen wordt hard gewerkt om ‘Op de tast in het douanehuisje’ in november een groot succes te maken! Lezingen, tentoonstellingen, workshops, activiteiten voor kids en natuurlijk volop toegankelijke kunst en cultuur op mooie plekken in het centrum van Maassluis. Benieuwd wat je kunt verwachten? De eerste activiteiten hebben we voor je in de kalender gezet!

We houden je graag op de hoogte

Nog even geduld! Schrijf je hieronder alvast in voor onze updates, dan ben je als eerste op de hoogte van alles rondom Op de tast door Maassluis!

(Optioneel)

Bekijk hier de privacyvoorwaarden nog eens.