Op de tast in Maassluis weer geopend!

Maak kunst & cultuur toegankelijk!

Wat als je weinig tot niets kunt zien of niets kunt horen? Dan ben je afhankelijk van de zintuigen die wél voor je werken. Al snel ga je dan op de tast door het leven…

Beleven is voor iedereen

Maar op de tast is zo veel meer dan alleen aftasten. Écht op de tast is beleven, aanvoelen, interpreteren en verwerken. Op een manier die voor jou het beste werkt.

Tijdens Op de tast in het douanehuisje nemen we je een maand lang mee door kunst- en cultuurbeleving voor, door en met doven, slechthorenden, blinden en slechtzienden. Want wij maken kunst en cultuur in Nederland graag toegankelijk!

Beleef ‘Op de tast’ in november

Op 4 november konden we één dag open, daarna moest de tentoonstelling ‘Op de tast’ twee weken dicht. Gelukkig kunnen we je de laatste twee weken van de maand nog laten beleven in het douanehuisje in Maassluis!

Kom je alleen even kijken, dan mis je een hoop. Neem de tijd, bekijk de tentoonstelling eens met een andere bril en luister naar de verhalen!

De tentoonstelling bezoeken kun je bezoeken op deze dagen:
● Woensdag 10:00-14:00u
● Zaterdag 14:00-17:00u
● Zondag 14:00-17:00u

Dompel jezelf onder in het beleven van kunst met al je zintuigen. Ervaar wat er nog overblijft van een kunstwerk wanneer je het niet goed kunt zien en hoe een goede beeldbeschrijving of het betasten van kunst de algehele beleving verrijkt. De tijd vliegt voorbij tijdens al het beluisteren, betasten en beleven.

Neem hier alvast een stiekem kijkje!

header op de tast door Maassluis Mikxs

We houden je graag op de hoogte

Schrijf je hieronder in voor onze updates, dan ben je als eerste op de hoogte van alles rondom Op de tast in Maassluis!

(Optioneel)

Bekijk hier de privacyvoorwaarden nog eens.