Wat Mikxs doet

Samen werken aan een toegankelijke cultuurbeleving

Weet jij niet wat er allemaal bij komt kijken om kunst en cultuur toegankelijk te maken, maar wil je er wel graag jouw steentje aan bijdragen? Gelukkig ben je dan bij ons terechtgekomen. Wij helpen je graag om de sprong te wagen. Of dat nu gaat om het beantwoorden van een korte vraag, het geven van een uitgebreider advies of ondersteuning bij jouw project; wij passen ons aan aan jouw wensen.

Bekijk ons aanbod van advies en ondersteuning

Of stel gewoon je vraag

een groep mensen bespreekt een schilderij in een lichte ruimte

We hebben een mooi gevarieerd aanbod als je mogelijkheden zoekt om anderen te inspireren. Van korte workshops en trainingen om bewustwording te creëren tot meerdaagse trainingen om je collega’s echt aan het werk te kunnen zetten.

Klant aan het woord

Steffie Maas – Centraal museum Utrecht

Als je als museum een programma wil opzetten voor mensen met een visuele beperking zou ik zeker aanraden om met Elvera samen te werken. Ze combineert kennis van museale programma’s met kennis van de doelgroep, waardoor je goed begeleid en getraind wordt in het ontwikkelen en geven van deze programma’s. Daarnaast heeft ze ook een groot netwerk onder de doelgroep dat ze kan inzetten bij het testen van programma’s en tools. Dat is echt een grote meerwaarde, aangezien het samenwerken met de doelgroep ook voorwaarde is om een sterk programma neer te zetten.

Ook voor jou zit er iets tussen

Maak je keus uit een van onze standaard workshops en trainingen of neem contact op voor een pakket op maat. Niks is te gek.

Contact ons voor de mogelijkheden